Opinie o Nas

Loyang

Chiny, 2000 lat temu: Loyang zostało stolicą Dynastii Han i jedną z czterech głównych metropolii starożytnych Chin. Jednak rozwój gospodarczy rozkwitającego miasta wymaga coraz to większych dostaw żywności zapewnianych przez lokalnych rolników, uprawiających na swych polach zboże, dynie, rzepę, kapustę, fasolę oraz pory.

More details

Dostępność: Produkt niedostępny

♦ Wydanie: polskie
♦ Instrukcja: polska
♦ Czas gry: ok. 90 - 120 minut
♦ Wiek: od 10 lat
♦ Liczba graczy: 1 - 4
♦ Autor: Uwe Rosenberg
♦ Wydawca: Fullcap Games

Loyang 0 0

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

ocena: 0 / 5
Nie oceniłeś jeszcze tego produktu.

79,90 zł

Chiny, 2000 lat temu: Loyang zostało stolicą Dynastii Han i jedną z czterech głównych metropolii starożytnych Chin. Jednak rozwój gospodarczy rozkwitającego miasta wymaga coraz to większych dostaw żywności zapewnianych przez lokalnych rolników, uprawiających na swych polach zboże, dynie, rzepę, kapustę, fasolę oraz pory.

Po każdych żniwach rolnicy zbierają się u bram Loyang, aby handlować swoimi zbiorami. Dostarczają towary swoim stałym klientom lub sprzedają je z zyskiem klientom okazjonalnym. Plony można również sprzedawać bezpośrednio ze straganu lub zasadzić na polach. Jeżeli rolnicy potrzebują warzyw, których jeszcze nie udało im się wyhodować, mogą je zakupić w sklepie.

Swoje usługi oferuje rolnikom dwudziestu pomocników o unikalnych umiejętnościach. Zatrudnienie odpowiednich ludzi otwiera nowe możliwości, dzięki którym można jeszcze skuteczniej spełniać oczekiwania klientów.

Najlepszym rolnikiem zostanie ten, kto zawędruje najdalej na Ścieżce Pomyślności w określonym czasie. Każdy krok kosztuje coraz więcej, a środki potrzebne są także na różne inwestycje. Kluczem do sukcesu jest odnalezienie równowagi.

Napisz opinię

Loyang

Loyang

Chiny, 2000 lat temu: Loyang zostało stolicą Dynastii Han i jedną z czterech głównych metropolii starożytnych Chin. Jednak rozwój gospodarczy rozkwitającego miasta wymaga coraz to większych dostaw żywności zapewnianych przez lokalnych rolników, uprawiających na swych polach zboże, dynie, rzepę, kapustę, fasolę oraz pory.